Gizlilik Politikası

Kullanıcıların gizliliği Cratosroyalbet firması için öncelikle bir konu olarak dikkat çekmektedir. Firmanın alt yapısında yer alan yazılım ve programlar, üyelerin gizliliğini garanti etmektedir. Özellikle bilgilerin belli amaçlarla toplanması ise normaldir. İşte bu durum üyelerin deneyimlerini başarılı bir biçimde iyileştirmek için gerçekleştirilmektedir.

Cratosroyalbet gizlilik politikası çerçevesinde öne çıkan birçok farklı amacı şu şekilde ifade etmek gerekmektedir;

  1. Üyelerin, ziyaretçilerin ve siteye erişim sağlayan kişilerin tüm bilgileri korunmaktadır. Burada güven ilkesi kesinlikle öne çıkmaktadır. Bunun yanı sıra ilgili verilerin saklanması ve sonrasında işlenmesi de sürecin bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır.
  2. Özellikle yetkisi bulunmayan kişi, site, kurumlardan bilgilerin korunması da amaçların içinde karşımıza çıkmaktadır.
  3. Buna ek olarak kişisel verilerin kullanımına dair sınırlanmaların yapılması gizlilik politikası denildiğinde akla gelen detaylardan birisidir. Hiçbir şekilde izin olmadan bunların paylaşılması veya alınması net olarak yasaktır.

Elbette Cratosroyalbet tarafından bazı bilgilerin alınması ve bunların amacına uygun olarak kullanılması dikkat çekmektedir. Kullanıcı verileri burada öne çıkmaktadır. İşte bu sayede hem hesap yönetimi hem de hesap oluşturma gibi iki temel kullanım alanının bulunduğunu unutmayınız.

Buna ek olarak elbette iletişim bilgilerinin site erişimi sonrasında yazılması şarttır. Demografik bilgilerin sistem çerçevesinde talep edildiğini unutmayınız. Bu sayede hedef kitleye yönelik olarak daha uygun hizmetler başarılı bir biçimde sunulmaktadır.