CratosRoyalBet Para Yatırma Metotları ve Kuralları

CratosRoyalBet para yatırma aşamasında sizin kullanımınıza sunulan tüm metotlar güvenlik denetimlerinden geçirilmektedir! İşte detaylar!

CratosRoyalBet para yatırma sürecinde hesap bilgileriniz ile eşleşen finansal verileri kullanmanız gerekmektedir. Zira farklı kişilerin bilgileri üzerinden işlem gerçekleştirilmesi söz konusu olmamaktadır. Bunun yanında hesabın aktif hale getirilmesi için yatırım şart koşulmaktadır.

CratosRoyalBet Para Yatırma Kuralları Nelerdir?

CratosRoyalBet para yatırma adımlarını hayata geçirirken banka hesap numarasının güncelliği önem arz etmektedir. Papara, Anında Havale, Kripto Para gibi seçenekler üzerinden erişim tamamlanmaktadır.

  1. Para yatırma sürecinde belge talep edilebilmektedir. Çünkü kişilerin kendi bilgileri üzerinden işlem gerçekleştirdiği garanti altına alınmaktadır.
  2. Bunun yanında gerekli görülürse SMS doğrulaması da talep edilebilmektedir. Lakin standart bir süreç olarak uygulanmamaktadır.
  3. Çapraz işleme izin verilmektedir. Farklı metotlar üzerinden yatırım ve çekim işlemleri talep edilebilmektedir.

Para yatırma işlemleri sırasında bir de bonus kullanım hakkı bulunmaktadır. Lakin her bir yatırım ile sitede sadece 1 adet promosyonu hesaba tanımlamanıza şans verilmektedir. Üyelerin finansal işlemlerde bilgileri asla kendi onayları olmadan kaydedilmemektedir. Yani tüm finansal bilgilerinizin güvenliği ve muhafazasına dair bilgi sahibi olmanız gerekmektedir.

CratosRoyalBet Para Yatırma Kuralları Adres Değişiminde Revize Edilir Mi?

Para yatırma işlemleri kesinlikle adres değişim adımının sonrasında revize edilmemektedir. Bu durum Para Çekme işlemleri için de geçerlidir. Zira sistem yenilenen alan adı ile sorunsuz tamamlanmaktadır. Siz de tek bir tık ile sorunsuz bağlantı adımının tadını çıkartın. Bunun yanında yatırım aşamasına dair üyelerin adres değişiminde bir bakiye sıfırlaması yaşaması söz konusu olmamaktadır. Aynı limitler, aynı metotlar ve kurallar geçerliliğini sürdürmektedir. Sadece resmi birimlerin iletmiş olduğu adres uzantısı üzerinden işlem akışının tamamlanması gerekmektedir.

CratosRoyalBet Para Yatırma İşlemlerinde Komisyon Alınır Mı?

CratosRoyalBet para yatırma adımlarında işlemler tamamen komisyonsuz şekilde tamamlanmaktadır. Yani sizin işlemlerinizden site herhangi bir ücret kesintisi yapmamaktadır. Para yatırma ve çekme işlemlerine dair komisyonsuz işlem vaat edilmesine rağmen kesinti yapılırsa dikkat! Bu durumda müşteri hizmetleri birimini bilgilendirmek gerekmektedir. Böylece konunun uzmanı olan isimler ile iletişim tamamlanmaktadır. Yaşanan kesintinin iade edilmesi için harekete geçilmektedir.

Yorum yapın